Újra állásbörze Tatabányán!
2017-04-05 14:47

Sikeresen lezajlott a Tatabányai Állásbörze, ahol 12 Tatabányai cég vett részt a Tatabányai Foglalkoztatási Paktum és a Tatabánya, ahol otthonra találsz programok közös szervezésében. 

A börzén az alábbi cégek jelentek meg:

AGC Glass, ASG Gépgyártó, Becton Dickinson Hungary, Bridgestone Tatabánya, Coloplast, Delphi, Exedy Dynax, Grundfos, Otto Fuchs, Scepter Tatabánya, SCS Magyarország

A Tatabányai Foglalkoztatási Paktum paktumirodája is részt vett a rendezvényen, ahol több tucat jelentkező kereste fel a pultot. Kollegáink felvették több jelentkező adatait is, akiket a következő időszak során személyesen is felkeresnek, remélve, hogy segíthetik őket az elhelyezkedésben.

Schmidt Csaba polgármester sajtótájékoztatót mondott a rendezvényről, facebook oldalán pedig az alábbiakat nyilatkozta:

"Igazán öröm volt látni, milyen nagy volt az érdeklődés a Vértes Centerben pénteken rendezett állásbörze iránt. A Tatabánya, Ahol Otthonra Találsz program egyik elemeként életre hívott börze remek alkalmat teremtett arra, hogy a városi cégek és a potenciális munkavállalók találkozzanak, megismerjék egymást, hogy aztán a későbbiekben gyümölcsöző munkakapcsolatok épülhessenek ki. Városunkban mindig is nagy becsülete volt a munkának; bízom benne, hogy a hasonló alkalmak még több itt lakónak teremtenek alkalmat a sikeres elhelyezkedésre."