Bővítette tatabányai telephelyét az Axiál
2017-02-02 15:37

(fotó:Axiál Kft. - archív)

Pintér Zsolt ügyvezető az MTI-nek elmondta, hogy a bajai központú, magyar tulajdonban lévő vállalkozás az országban 19 telephelyet tart fent.

A tatabányai beruházás értéke 200 millió forint, a most átadott 400 négyzetméteres szerviz szolgálja ki a Csornán, Székesfehérváron és Üllőn lévő alkatrészboltok által lefedett területet.

A társaság négy éve kezdte meg a szervizhálózat bővítését. Idén Orosházán és Hódmezővásárhelyen adtak át karbantartó műhelyt, jövőre a Füzesabony közelében lévő Kerecsenden terveznek szervizbővítést, illetve Békéscsabán építenek új telephelyet.

A 25 éves Axiál Kft. anyacégként 700 embernek ad munkát, a cégcsoportban összesen 1200 ember dolgozik. A gép- és alkatrészeladás mellett foglalkoznak mezőgazdasági gépek bérbeadásával, gépvásárlások finanszírozásával, Szlovákiában és Romániában is vannak leányvállalataik.

A cég árbevétele 2015-ben 70 milliárd forint volt, a 2016-os évben hasonló összegre számítanak - ismertette az ügyvezető. (Tatabánya, 2016. december 7., szerda (MTI)

forrás: webradio