Kétszázan lelhetnek otthonra Tatabányán!
2017-04-05 14:05

Újabb kihasználatlanul álló épület telhet meg ismét élettel a városban. A NAV komáromi utcai székháza mögött elhagyatottan álló egykori főiskolai kollégiumból már munkagépek zaja szűrődik ki. Megkezdődött a felújítása, hiszen hamarosan akár 200 új lakója is lehet. A városban hiánypótló munkásszálló kialakításáról Schmidt Csaba és Dr. Hidas János, a T-Szol Zrt. igazgatóságának elnöke számolt be a helyszínen.

Napjainkban Tatabányát ismét az ország egyik legdinamikusabban fejlődő településeként tartják számon. Az utóbbi esztendőkben több mint 3000 új munkahely jött létre, melynek köszönhetően az ipari parkban dolgozók száma mára már meghaladja a tízezret. A növekedés azonban új kihívásokat is generált, melyekre az egyik válasz a munkásszálló kialakítása.

A 2-4 ágyas szobákat - a bérlők igényei alapján - teljesen felszerelve vehetik majd birtokba a dolgozók, saját fürdőszobával. Minden szinten kialakítanak egy-egy, szintén teljesen felszerelt konyhát, a közösségi helyiségek, így például a tévészoba, a mosókonyha (mosógéppel, szárító géppel) és a konditerem is növeli majd a komfortérzetet.