2017-10-09 10:09

"Itt egy unott képű „háeres” nem rúg labdába, HVG Állásbörze a digitális korban"

A Budapest Sportarénábanlezajlott HVG Állásbörzén a cégek már nem csak csábító fizetésekkel, hanem új módszerekkel toboroznak, az álláskeresők pedig mappákba hajtogatott önéletrajzok helyett digitálisan ajánlják magukat a munkaadók figyelmébe.

2017-10-09 09:58

Az OFA Nonprofit Kft. második alkalommal hirdeti meg az Év Felelős Foglalkoztatója elnevezésű pályázatát. A tavalyi évhez hasonlóan 2017-ben is keresik az ország azon munkáltatóit, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik és megtartásuk, fejlesztésük és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek. 

2017-10-09 09:39

„Aki lemarad, az kimarad” – szól az egyre aktuálisabb frázis, mely a hazai gazdasági élet szereplőinek internetes jelenlétére is jellemző. Számos kiaknázatlan lehetőség rejlik a vállalkozások számára az online világban, melynek két fő vonalát igyekszik a Megakom tanácsadó Iroda gyakorlati oldalról megközelítve bemutatni.

2017-10-09 09:22

Több mint 2,5 milliárd forintból modernizálja a SPAR Magyarország a tatabányai INTERSPAR áruházat. A 2000-ben megnyitott hipermarket az átalakítás alatt zárva tart, a vásárlók várhatóan december elején vehetik ismét birtoka a kívül-belül megszépült, bővülő szolgáltatásokkal újranyitó áruházat.

2017-10-09 08:56

Komoly harc folyik a munkavállalókért, és ebbe a cégeknek újabb és újabb eszközöket kell bevetniük. Az egyik ilyen eszköz a jelölt- és munkavállalói élmény lett. Érzelmi motiváció is szükséges ahhoz, hogy valaki egy munkahely mellett döntsön. Többek között erről is beszél Dr. Mester Csaba, az Evolution Consulting Kft. ügyvezető-igazgatója, a 3. BaBér Panoráma konferencián, melynek témája a Digitális HR szabadsága.

2017-07-14 11:06

A dél-koreai Lotte Advanced Materials duplájára bővíti ipari műanyag alapanyagokat gyártó üzemét a Tatabánya-Környe Ipari Parkban, ezzel közel ötven új munkahelyet teremtenek – mondta el a vállalat ügyvezető igazgatója az MTI-nek.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK