2021-06-26 13:04

Az idén is meghirdették roma fiatalok számára az egyik kiemelt jelentőségű esély-és társadalmi mobilitást növelő programot. A hátrányos helyzetű fiataloknak a jelenleginél is több segítségre van szükségük. A program célja, hogy minél több roma fiatal kerüljön be középfokú és felsőoktatási képzésbe, majd szerezzen bizonyítvány és szakmát. Ehhez kínál a program ösztöndíj támogatást és mentori segítséget.

Részletes információ található az alábbi linken: 

https://tef.gov.hu/az-iden-is-meghirdettek-a-hatranyos-helyzetu-fiatalok-tan

2020-12-21 10:01

Megszűnnek a megváltozott munkaképességű személyek ellátása mellett folytatott keresőtevékenységre vonatkozó kereseti korlátozások és jelentési kötelezettségek. 

2020-12-15 11:46

Egyéni vállalkozás indítása lépésről lépésre.

2020-12-15 11:11

Amikor egy nő gyermeket vállal, két fontos kérdés merül fel benne: mire számíthat, ha a korábbi pozícióját nem szeretné feladni, vagy ha más területen szeretne elhelyezkedni mennyi időbe telik munkahelyet találnia?

Az alábbi cikkben hasznos információkat olvashatsz.

2019-05-29 10:59

Gyárlátogatás és tesztírási lehetőség az Aptív tatabányai gyárában.

Nézz körül az Aptív tatabányai gyárában és ismerd meg a karrierlehetőségeket!

Gyere el az Aptív júniusi nyílt napjaira!

Időpontok: június 4-én, 5-én, 6-án, 9.30 óra

Helyszín: Aptív Connection Systems Ungary Kft., Tatabánya, Búzavirág u. 13.

B3 épület, recepció.

A részvétel regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a 20 451 5761-es telefonszámon vagy a toborzas@aptiv.com email címen lehet.

A gyár minden résztvevőnek meglepetéssel kedveskedik, valamint ajándékcsomagot sorsol ki.

2019-04-10 07:58

A projekt célkitűzése a tatabányai lakhellyel rendelkező, hátrányos helyzetű és inaktív személyek munkaerő-piacon történő elhelyezkedésének támogatása, ezzel együtt a munkaerőhiány csökkentése foglalkoztatási és képzési programok megvalósításával Tatabányán és a tatabányai Ipari Park területén. A projekt célja, hogy a már felállított Paktumszervezet elősegítse a munkaerő-piaci szereplők közötti párbeszédet, jó gyakorlatok bemutatását, tartós kapcsolatok megteremtését, illetve a munkaerő-kereslet és kínálat még közvetlenebb összekapcsolását. A projekt keretében munkaerő-piaci tanácsadással és mentori szolgáltatásokkal segítjük az álláskeresők elhelyezkedését, képzését és tartós foglalkoztatottságát.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK