Miért éppen Tatabánya?

Mert Tatabánya...


  • az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városaként szinte napról napra követhető, ahogy megtelik élettel...
  • kedvező fekvése miatt rövid időn belül elérhető Budapest, Győr, Bécs, Balaton…
  • gyönyörű környezetében élmény hétvégente elmerülni…
  • számos ingyenes rendezvénye és fesztiválja nem hagyja, hogy unatkozz…
  • sportklubjai és –pályái lehetővé teszik, hogy egészséges maradj…
  • saját színtársulata minőségi szórakozást nyújt…

Milyen ma Tatabányán élni?


Röviden: Nagyon jó!! Tatabánya könnyen az ember otthonává válik, nem számít, hogy pályakezdő vagy tapasztalt szakember, egyedülálló vagy családos vagy! Gyönyörű környezet, megfizethető lahkatás, sokszínű és sokrétű munkalehetőségek, a kikapcsolódáshoz szórakoztató és kultúrális programok, a feltöltődéshez pedig sportolási, túrázási és fürdőzési lehetőségek is várnak Rád!


Szerteágazó munkalehetőségek Tatabányán


Tatabánya az elmúlt 25 évben gyökeresen átalakult: az egykoron szinte kizárólag a bányászatra épülő városból mára egy fejlett infrastruktúrával és szerteágazó iparral rendelkező település lett. A munkaerő-piaci kimutatások és a cégek visszajelzései alapján szakemberhiány van, melynek kiküszübölésére városunk önkormányzata és a helyi cégek, intézmények is összefogtak. A város és a cégek szakembereiből összeállított munkacsoport által kidolgozott program alapelve, hogy a városmarketing kialakításával, az oktatás, a lakhatási feltételek, az ösztöndíjprogramok és a tömegközlekedés továbbfejlesztésével egy élhető, modern, dinamikusan fejlődő és a fiatalok számára is vonzó nagyvárossá váljon Tatabánya.

Mi is az a „Tatabánya, Ahol Otthonra Találsz” program?

A „Tatabánya, Ahol Otthonra Találsz” (röviden: TAOT) városunk önkormányzata valamint a helyi cégek közös programja, mely a város foglalkoztatási marketing stratégiájának összehangolása érdekében jött létre 2015 év végén. A TAOT alapvető célja, hogy szakképzett munkaerőt találjanak a Tatabányán letelepedett vállalkozások a helyi szakképzések fejlesztése, valamint másutt lakó szakképzett munkaerő városba csábítása útján.

A TAOT programhoz csatlakozó cégek:

Tatabánya MJV Önkormányzata | AGC Glass Hungary Kft. | Aptiv Connection Systems Hungary Kft. | Becton Dickinson Hungary Kft. | Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. | Exedy-Dynax Europe Kft. | Grundfos Magyarország Gyártó Kft. Henkel Magyarország Operations Kft. | OTTO FUCHS Hungary Kft. | Tatabányai Erőmű Kft.

A Programban résztvevő cégek

Pályázz a számtalan álláslehetőség egyikére, a következő munkakörökben:

operátor, gépkezelő operátor, gépi forgácsoló, targoncavezető, ipari gépész, gépgyártás technológus/technikus, karbantartó technikus, termelési technikus, szerszámkarbantartó technikus, vegyésztechnikus, villamosmérnök, gépészmérnök, CNC mérnök, mechatronikai mérnök, vegyészmérnök, folyamatmérnök, projektmérnök, minőségügyi mérnök, biokémikus, orvos, diplomás ápoló

Meghirdetett álláslehetőségek


A TAOT program keretén belül jelenleg az alábbi pozíciókra lehet jelentkezni. Amennyiben valamelyik álláslehetőség felkeltette érdeklődésed, jelentkezni vagy a megadott felületen keresztül, vagy a paktum@gfsz.hu e-mail címre küldött jelentkezéssel lehetséges. A pályázható állások köre folyamatosan bővül - amennyiben nem találtál megfelelő pozíciót, szívesen segítünk felkutatni a legjobb lehetőségeket!


A Foglalkoztatási Paktum Projekt kapcsán jelenleg az alábbi pozíciókra lehet jelentkezni, amennyiben valamelyik álláslehetőség felkeltette érdeklődését, kérjük jelentkezzenek a paktum@gfsz.hu e-mail címen, vagy regisztráljanak az erre a célra létrehozott felületen

A pályázható állások körét folyamatosan bővítjük, amennyiben nem talált megfelelő pozíciót szívesen segítünk felkutatni a legjobb lehetőségeket.

2020-09-15 08:34

Bridgestone álláslehetőség.

Kattints az információért!

2020-09-15 08:18

Álláslehetőség a BD-nél.

Kattints az információkért.

2020-09-04 09:09

Biztos hátteret és hosszú távú, stabil munkahelyet nyújtunk számodra egy fejlődő nemzetközi vállalatnál.

Sikerünk kulcsa csapatunkban rejlik.

Csatlakozz hozzánk,
és építsük együtt közös jövőnket Tatabányán! Operátorok jelentkezését várja az Aptív.

Gyakornoki program

Az ösztöndíj támogatást nyújt a tanulmányok elvégzéséhez, a diploma megszerzéséhez, és a tanulmányok befejeztével a pályakezdő munkavállaló számára munkahelyet biztosít.


Bővebben >>

TAOT Rendezvények

2019-04-03 10:41

Tavaszi állásbörze a Vértes Centerben!

2018-10-01 10:24

2018. október 12-én, pénteken 12.00 és 18.00 óra között a Vértes Centerben ismét állásbörzét szervez a Tatabányai Foglalkoztatási Paktum és a Tatabánya, ahol otthonra találsz program. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

2018-04-03 13:44

Ismét együtt a HVG Állásbörzén 2 tatabányai nagyvállalat részvételével: Becton Dickinson Hungary Kft., Bridgestone Tatabánya Termelő Kft.

2018. március 7-8.

Papp László Budapest Sportaréna