Paktum GFSZ

2022. június 30. napján partnerségi fórumot tartottunk a GFSZ székházban a Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal és Tatabánya Megyei Jogú Városának Gazdaságfejlesztő Szervezete Nonprofit Kft. által megvalósított Tatabányai Foglalkoztatási Paktum II. projekt keretében. A jelen levő önkormányzati, kormányhivatali, Tatabányán, illetve az Ipari Parkban tevékenykedő cégek képviselői tájékoztatást kaptak a „Tatabányai Foglalkoztatási Paktum II.” TOP-6.8.2-16-TB1-2018-00001 projekt aktuális helyzetéről, illetve a 2021-2027-es időszakban mintegy 2,5 milliárd Ft támogatással megvalósuló TOP_Plusz Paktum projektről.

Ezt követően a jelenlevők megismerhették az Appentum Kft. új, saját fejlesztésű és szabadalommal is rendelkező szoftverét, a VR training rendszert, mely a virtuális valóság technológiával támogatja az ipari szakképzést, illetve javítja a gyártási hatékonyságot az ipari összeszerelő vagy gyártó állomásokon.

A fórum résztvevői számára a cég képviselőinek rövid bemutatója után lehetőség nyílt ezen eszközök (Varjo XR, Hololens 2+) kipróbálására is